GÜNEŞ ENERJİLİ REKLAM TABELASI

Güneş enerjili tabela sistemlerinin kullanım alanları daha çok elektrik hattının bulunmadığı yerlerde ,şehirler arası yollarda ,büyük totem tabelalar ,kavşaklarda,il ve ilçe giriş,çıkışlarında ,fabrikaların ,otellerin ,oto servislerinin restaurantların vb. işletmelerin ışıklı tabela ihtiyacını karşılamak için çok kullanışlı ve verimli bir tabela sistemidir. Güneş enerjili tabela sistemleri ilk kurulum maliyetinden sonra extra bir harcama yapmadan tabelanızın gündüz görünen ihtişamlı görünümünü gecede aynı şekilde görünmesini sağlamaktadır .Bu sistem sayesinde rakiplerinizden kolayca sıyrılarak bir adım daha önde olursunuz sizi farkeden hedef kitlenize daha kolay ulaşmanızı sağlayabilirsiniz. Firmamız 2011 yılından itibaren güneş enerjili Aydınlatma  sistemleri üretmektedir. Konusunda uzman ekibimizle güneş enerjili tabela ihtiyaçlarınıza çözüm sunmaktayız.

Güneş Enerjili Tabela Aydınlatma Sistemleri, Elektrik enerjisinin bulunmadığı Oto yollarda, otobanlardaki totem tabelaların GECELERİ de görünür olmasını sağlar. Bu sayede Reklam Tabelanız Gece Karanlığında da potansiyel müşterilerinizin dikkatini çeker.

Güneş Enerjili Tabela Aydınlatma Sistemleri

-Güneş Panelleri(Solar panel)

- solar Jel Aküler, on yıl beklenti ömürlü

- Şarj Kontrol Ünitesi (solar sistemin beyni.ışığın yanmasını ve sönmesini zamanlayan bataryanın şarj ve deşarjını ayarlayan)

- Led Lambalar / Led Projöktörler

- Zamanlayıcı

Tabelanıza Teklif Verebilmemiz için gerekli bilgiler

- Tabela Ölçüleri

- Tabela Reklam Alanları ( Sadece Ön veya Ön Arka )

- Geceleri Kaç saat Çalışmasını İstiyorsunuz ( Gece 24:00 kadar veya Sabaha Kadar )

-Solar enerjili totemin(solar enerjili reklam panosunun)Çalışacağı il ve ilçe bilgisi


Yukarı Git
Arama: Ara