NEDEN BGS-GROW LAMP'I SEÇMELİSİNİZ?

Başgül grup 12 yıldan fazla bir süredir LED AYDINLATMA ve LED BİTKİ YETİŞDİRME lambaları konusunda uzmanlaşmış profesyonel bir üreticiyiz. BGS-GROW LAMP LED bitki yetiştirme lambaları, biberlerden tıbbi bitkilere kadar iç mekan bahçe bitkileri için ideal olan yüksek seviyelerde PAR sağlamak üzere tasarlanmıştır. Geleneksel bahçecilik teknolojilerine kıyasla daha az enerji tüketirken ve işletme maliyetlerini düşürürken bitki büyümesini optimize etmek ve verimi artırmak için ışık spektrumumuzu özelleştirdik. 12 yılı aşkın uzmanlık ve geliştirme ile BGS-GROW LAMP, piyasadaki en dayanıklı LED yetiştirme lambalarından biridir.

BGS-GROW LAMP,  yetiştiriciler için farklı özelliklere sahip çeşitli LED yetiştirme ışığı sunuyoruz ve gerekirse yeni ürünler piyasaya sürerek pazarı sürekli takip ediyoruz. LED endüstrisinde ileri teknolojimiz, bilimsel yönetimimiz ve mükemmel kalitemiz ile tanınıyoruz.

Olağanüstü Tasarım:

YÜKSEK VERİMLİ GROW LIGHT–BGS-GROW LAMP spektrumu, iç mekan yetiştiricileri tarafından uzun yıllar boyunca dikkatli deneyler ve testler sonucunda geliştirilmiştir. BGS-4000, enerjiyi tüm iç mekan bitkilerinin ihtiyacı için en faydalı olan dalga boylarına, tohumdan çiçeğe hızlı bitki yanıtına konsantre ederek optimum tam spektrum sağlar.

YÜKSEK PERFORMANS, DAHA BÜYÜK HASATLAR ELDE EDİN–BGS-GROW LAMP LED'ler, en yüksek PAR/Lümen ve uygun kapsama ile dengeyi korumak için bilimsel olarak tasarlanmıştır.

GÜRÜLTÜSİZ FANSIZ tasarım, büyüyen yaşamınızı kolay ve sessiz hale getirecek, ısıyı hızla dağıtan malzeme alüminyum, koridorlara ve duvarlara kaybolan ışığı azaltacak, ışık yoğunluğunu %30'ye kadar artırarak bitkilerinizin daha fazla enerji almasını sağlayacaktır.

Özellikler:

- 400 watt HPS/ MH'nin yerini alır – Bitki büyümesinin tüm aşamaları için kullanın

- 18": 2,5x2,5ft'de Bitkisel Kapsama

- 14"'de Çiçeklenme Kapsamı: 2x2ft

- Ort. Güç Çekişi: 160watt±3%

- Yüksek Yoğunluklu SMD LED'ler

-DB: 0dB

-Amp: 1.3A  @AC220V

- Giriş Voltajı: AC220-240V

- Frekans: 50-60Hz

- Ömrü: 100.000 saat


Yukarı Git
Arama: Ara